Städmaskin Värmland

Leverantör av städmaskin i Värmland

På jakt efter en passande städmaskin till ditt företag i Värmland? Välkommen att ta en titt på vårt sortiment!

Vi erbjuder städmaskiner av olika typ och storlek som passar för de flesta branscher. Där det hos någon räcker med en maskin som sopar och dammsuger kan nästa behöva en maskin som arbetar mer heltäckande och även kan våtsuga golven för att få det riktigt rent. Vi har samtliga kategorier av städmaskiner i vårt sortiment och erbjuder såväl stora som små modeller.

När du beställer en städmaskin från oss får du en kvalitetsmaskin från märket FASA som är välkänt för att bygga robusta städ- och skurmaskiner som håller länge och är lätta att underhålla. Den stora fördelen med att beställa från oss är att vi levererar våra maskiner direkt från fabrik till våra kunder i Värmland. Så kan vi hålla kostnaderna nere, vilket givetvis är en fördel för dig. Vi erbjuder även ett heltäckande utbud av reservdelar för att maskinerna ska kunna underhållas och repareras vid behov.

Du kan även välja leasing av städmaskin i Värmland om du hellre föredrar att ha ett löpande avtal än att köpa din maskin direkt. Det kan exempelvis passa bra om du förväntar att ditt företag kan komma att växa de närmaste åren så att du enkelt kan uppgradera till en större modell vid behov.

Rätt skurmaskin för era lokaler

När man har stora lokalytor är det viktigt att ha en bra skurmaskin för att kunna rengöra golven på ett tidseffektivt sätt. I vårt sortiment har vi ett stort utbud av skurmaskiner i olika utförande, från mindre handstyrda modeller till större åkmodeller. Även våra skurmaskiner kommer från märket FASA.

När vi levererar en skurmaskin till våra kunder i Värmland får ni den skickad direkt från fabrik och kommer sedan igång med hjälp av våra tydliga instruktionsvideor som visar exakt hur man ska handha maskinen i alla lägen. Det är en stor fördel för er som kunder då ni alltid kan återvända till instruktionerna om ni skulle glömma bort hur något steg går till. Klart bättre än en kort introduktion av en säljare i era lokaler då även ny personal kan tillgodogöra sig instruktionerna när de börjar.

Riktigt rent med en ångtvätt

För effektiv och miljövänlig rengöring är en ångtvätt ett mycket bra redskap. Här kan man rengöra allt från textilmattor till fogar och skarvar som sitter på svåråtkomliga ställen. Med het ånga löser man upp smuts som annars kan kräva timmar av skrubbande och den tar även död på svampsporer och bakterier.

Våra professionella ångtvättar är byggda för att klara höga påfrestningar och lång drifttid. Vi har även modeller som är byggda för att avlägsna klotter och liknande skadegörelse.

Högtryckstvätt av rätt kaliber

En högtryckstvätt kan givetvis användas till att tvätta fordon och husfasader, rengöring av containrar, arbetsredskap och mycket mer. Det är ett effektivt redskap som får bort även hårt fastsittande smuts effektivt och vanligen utan behov av starka rengöringsmedel. Även här erbjuder vi flexibla och mycket robusta högtryckstvättar byggda för att kunna användas dagligen i professionell verksamhet.

Är du intresserad av en städmaskin, skurmaskin, ångtvätt eller högtryckstvätt till ditt företag i Värmland? Hör av dig till oss på Cleantrade Scandinavia AB så berättar vi mer om våra produkter!

#städmaskin #skurmaskin #ångtvätt #sopmaskin #högtryckstvätt

KONTAKTA OSS

1 + 5 =